Fotbolls-TV är den perfekta inomhusaktiviteten för sommaren

Sommardagarna blir ofta varma med väldigt stark sol som ger värmeslag, eller ibland regniga. Men även om man måste vara inomhus, finns det massor med saker att hitta på. Till exempel är fotbollen på topp under sommaren. Allsvenskan är tillbaka efter det korta uppehållet under Juni och spänningen är på topp. Vill man öka spänningen kan man spela på matcherna under sommaren och hösten. Bland lagen som gör bra ifrån sig finns bland annat Djurgården och skånefavoriten Malmö FF. Ordningen i tabellen väntas såklart ändras en del under de kommande veckorna och det finns mycket att betta på under de kommande matcherna. Du kommer aldrig behöva ha tråkigt under sommaren.

Den här artikeln är en annons

Malmö FF regerar

Den regerande mästaren Malmö FF har vunnit Allsvenskan hela 21 gånger, och 2021 kan bli deras 22:a. Hittills har det sett lovande ut för Malmö FF, men Stockholmslaget Djurgården är uppe och hotar ledningen. Hur de kommande matcherna blir är en spännande saga, då även IFK Norrköping FK har hotat Malmö FFs framgång i några matcher. Oavsett hur det går så är Allsvenskan en lång serie som spelas i flera omgångar ända fram till December, så mycket kan hända och många bets kan placeras. 

Hitta egna metoder för spel

Det är en konst i sig att spela på sport på rätt sätt. Det handlar inte bara om att satsa på favoriter som Malmö FF eller Djurgården– det kräver några speciella färdigheter för att förstå hur matcherna oftast spelas, eller för att identifiera olika överraskningsscenarier. Hur du spelar är personligt. Alla har olika metoder och ritualer. Vissa väntar på att satsa tills matchen har börjat, så du kan vara säker på att inget lag har några skador. Andra föredrar att analysera oddsen för Allsvenskan 2021 så att de vet när de ska satsa.

Vem vinner Allsvenskan?

Malmö FF är den stora favoriten med högst odds. Med så många historiska vinster i serien är det självklart att Malmö FF rankar högt. Andra höga odds kommer från stockholmslagen Djurgården och Hammarby. Även IFK Göteborg och BK Häcken ligger högt som favoriter. Men vad tror du? Kanske blir vi alla överraskade och kanske finns det ett annat lag som är värt att satsa på? Intensiteten ökar med tiden och med antal matcher spelade, det är alltid spännande att följa poängutvecklingen i tabellen. Kanske upprepar Malmö FF förra årets guld och tar sin 25e vinst? Djurgården missade prispallen i 2020, kanske får de äntligen ta en medalj? 

Vem gör målen? 

Allsvenskans skytteliga och assistliga är alltid spännande att följa. Spelarna i topp av skytteligan behöver inte alltid spela för det laget som ligger högst i tabellen. Skytteligan rankas nämligen efter den spelare som själv gjort flest mål. Med så många matcher att spela under serien har alla möjlighet att klättra och ta plats på listan. Några av favoriterna är Malmö FFs Antonio Colac, BK Häckens Alexander Jermejeff och AIKs Nicolas Stefanelli. Skytteligan har också några stjärnor som hotar att stiga och ta över, till exempel Degerfors Victor Edvardsen. Vem du bettar på är upp till dig och din personliga taktik. Om du vill prova ultra-snabb Live-Betting som är anpassat just för dig, är betting hos Casumo det bästa stället för detta. Här kan du spela på alla dina favorit resultat med familj och vänner och få många roliga och spännande stunder!