Adi Nalic: “Det är många som är frustrerade nu”

Ett riktigt vasst inhopp.
Ett mycket snyggt klackmål.
Men Adi Nalic fick ändå inte bli matchvinnare för MFF.
– Surt. Riktigt surt. Särskilt med de här omständigheterna när det verkar som att det inte var frispark, men även offside på deras mål, konstaterade MFF:s 1-0-skytt.

Annons

– Stämningen är inte bra nu. Det är många som är frustrerade och när sedan Antonio drar upp sin tröja och man ser märket efter bollen på utsidan av magen. Jättekonstigt.

För Adi Nalic var det dubbla känslor. Han kom in efter pausen istället för Peter Gwargis och satte direkt fart i djupled och var med om att öka aggressiviteten och lyfta MFF:s spel. I den 59:e minuten kom också 1-0 när han väldigt snyggt förvaltade ett inspel från Felix Beijmo.
– Han gör ett jättebra inlägg som jag egentligen bara styr in med en klack. Bollen var så hårt inslagen att jag egentligen inte behövde göra något mer. Ett bra mål och ett bra anfall.

– Klart att det var bra för självförtroendet och för att man ska utvecklas som spelare att få svart på vitt att man gjort något bra. Det har varit många gånger nu jag träffat stolpen och ribban i landslaget, men idag fick jag utdelningen jag ville ha, sa Adi Nalic och betonade att han inte alls såg det som en revansch för att han fick starta på bänken.
– Jag försöker alltid hjälpa laget. Det var bara det jag gjorde idag, gick in och försökte hjälpa mitt lag så gott jag kunde både offensivt och i försvarsspelet.

Kan du ändå personligen glädjas över att du gjorde en så bra match?
– Varje spelare gläds personligen när man gör mål och en bra insats. Samtidigt försvinner den glädjen rätt mycket när laget inte får alla tre poängen med sig. Det gäller att väga det personliga och laget och laget går alltid före. Man är glad över att ha gjort mål, men hade önskat de tre poängen också.

Foto: Bildbyrån