Prenumerera och tävla med Fotboll Skåne – vi lottar ut en matchtröja

Fler och fler väljer att prenumerera på Fotboll Skåne.
Nu finns ytterligare ett skäl att ansluta till oss.

Annons

Det har gått ett och ett halvt år sedan Fotboll Skåne startade och vilken resa som det har varit. Att slå sig in i branschen som ny aktör är lättare sagt än gjort men vi tror stenhårt på vårt koncept i längden.

Vår ambition är att vara initierade och nyfikna och helst hitta vinklar som ingen annan gör. Det har i ärlighetens namn varit en stor utmaning, som det heter på management-svenska, under coronaperioden då vår tillgång till huvudpersonerna i MFF och HIF har varit kraftigt begränsad, men jag tycker att våra reportrar Jonas Hansson och Ole Törner lyckas förvånansvärt ofta. Och snart blir det ljusare tider, tro det eller ej…

Vårt senare tillskott till redaktionen är Lennart Hedstigen, även känd som Uefaranken. Lennart jobbade hos oss i fjol och att han nu gör comeback är fina nyheter. Ingen annan i svensk press gör (kan!) det som Lennart gör, och de kommande säsongerna kommer han sannolikt att vara mer relevant än någonsin i MFF-kretsar.

Ni är redan många som har valt att prenumerera hos oss, men om vi ska lyckas i längden behöver vi öka takten. För att uppmuntra fler att hoppa på tåget utlyser vi nu en tävling med ovanligt goda odds.

Alla nya prenumeranter som tillkommer till och med söndag 13 juni är med i utlottningen av en matchtröja i lämplig storlek med favoritlaget. Även ni som anslöt i helgen som gick – ni var några stycken – deltar automatiskt i tävlingen.

UPPDATERING: Vi har förlängt tävlingsperioden till och med måndag 14 juni då intresset för den här talanglistan varit stor

Att prenumerera och få massor av läsning om MFF och HIF kostar bara 25 kronor i månaden.

Här ser du ett smakprov på materialet som ingår.

Här registrerar du dig snabbt och lätt!