Nytt IFK-MFF-möte tre dygn senare – aktuellt odds för revansch

MFF har fyra raka segrar i Allsvenskan, men förlorade mot IFK Göteborg i torsdagens cupfinal.
I dag möts IFK och MFF igen.

Den här artikeln är en annons från Unibet

Mindre än 70 timmar efter cupfinalförlusten ska Malmö FF ha bortamatch mot IFK Göteborg igen. Har de trötthet och en tung känsla efter i torsdags, eller en revanschkänsla?

Det positiva för MFF är att IFK Göteborg hade svårt att skapa målchanser i torsdags. En mer effektiv MFF-insats framåt hade avgjort cupfinalen till MFF:s fördel innan Behrang Safaris oturliga snubblande.

Utropstecknet: Fasta situationer. Malmö FF är ett betydligt längre fotbollslag än IFK Göteborg. De har också gjort mål på hörnor eller långa inkast tre matcher i rad.

Frågetecknet: Startelvan. Hur mycket kommer Jon Dahl Tomasson att rotera efter 120 minuter cupfinal i torsdags och mindre rotation i Allsvenskan mot slutet? Det vi vet är att Oscar Lewicki och Sören Rieks saknas, och att Arnor Traustason startar.

MFF har i modern tid gått bra mot IFK Göteborg i Allsvenskan. I de senaste 14 matcherna har Blåvitt endast en seger, som kom under MFF:s svaga vår 2018.

Till matchen har Unibet tagit fram specialodds utifrån Expertfakta – som baserar sig på aktuell statistik. Odds och länk till spelet hittar du i rubriken nedan:

IFK Göteborg-Malmö FF