Malin Gunnarsson nätade när MFF spelade 1-1 mot Borgeby

Division 4-starten närmar sig och MFF fortsätter att förbereda truppen genom att möta lag från division 1. Två gånger har man spelat 1-1 mot Trelleborgs FF. Nu blev det samma siffror mot Borgeby FK sedan Malin Gunnarsson gett MFF ledningen.

Annons

– Vi gjorde en riktigt bra förstahalvlek och sedan tog vi ledningen fem minuter in på den andra när Rebecka Holm spelade fram Malin, säger MFF-tränaren Fredrik Jahnfors.
– Malin hade faktiskt ett mål inne redan före pausen, som dömdes bort för en offside. Något tveksamt.

Från mitten av den andra halvleken tog dock Borgeby över och fick alltså även in en kvittring.
– Borgeby är ett riktigt bra lag, snäppet bättre än de var förra året känns det som eftersom de fått in flera starka spelare. Men vi stod upp bra, påpekar Fredrik Jahnfors.

Mot TFF förra veckan var det också Malin Gunnarsson som gjorde MFF:s mål. Då betydde det kvittering.
Jahnfors var dock noga med att framhålla hela laget.
– Jag är nöjd med alla, både de som startade och de som kom in. Vi kommer också att ha två mål i år, dels vinna serien, dels utveckla hela truppen vilket innebär att jag kommer att rotera mycket i laget även om det bara är en enkelserie med färre matcher.

En träningsmatch återstår innan det är dags för första seriematchen mot Malmö City FC på Kirsebergs IP. Det genrepet spelas mot ytterligare ett division 1-lag; Åhus IF.

Foto: Bildbyrån

Annons