Allt pekar mot fullsatt i MFF:s hemmamatch mot Wolfsburg

Biljettförsäljningen tickar på snabbt inför MFF:s hemmaretur mot Wolfsburg.
– Jag har sagt det förr och gör det igen, jag tror att det blir fullt hus när det är dags, säger MFF:s informationschef Peter Sohlmér till Fotboll Skåne.

Annons

I tisdags var det sålt 17 200 biljetter. Någon nyare siffra har MFF ännu inte plockat fram, men ett mått på intresset är att när biljetterna släpptes till allmänheten – efter årskortsinnehavarnas och medlemmarnas förtur – i måndags såldes cirka 5 000 biljetter på ett och ett halvt dygn.

Det kommer att bli mycket folk även på bortasektionen.
– Wolfsburg har sålt 1 500 biljetter. Det kan bli kanske ett hundratal till, berättar MFF:s SLO Pierre Nordberg.

Klubbarna har även rättat till en felinformation från Wolfsburg där det ursprungligen sas att deras samlingspub inför matchen skulle vara vid Möllan.
– Var det kom ifrån vet jag inte. Men de har fått klart för sig nu att det är Lilla Torg som gäller. Missförståndet är utrett, säger Pierre Nordberg.

Till den inledande bortamatchen i Wolfsburg den 20 februari har Malmö FF sålt 4 068 biljetter/vouchers plus 165 företagsbiljetter på andra sektioner. Därmed blir det det största bortaföljet sedan Europacupfinalen mot Nottingham Forest i München 1979. Intresset är alltså glödhett inför båda matcherna. Returen i Malmö spelas den 27 februari.

I de internationella matcherna tar Eleda Stadion något färre åskådare än i Allsvenskan. Dessutom kan det variera beroende på vilka lag MFF möter. Fullsatt mot Vfl Wolfsburg kommer att vara cirka 20 500 åskådare.

Annons