HIF dementerar uppgifterna om bud på Gigovic: “Finns inget konkret”

Enligt italienska medieuppgifter har Genoa lagt ett bud på Armin Gigovic.
Men det dementeras nu av Helsingborgs IF:s ordförande.
– Jag är inte beredd att säga att det inte kommer hända något, men jag är beredd att säga att det inte finns något konkret, säger Krister Azelius till Fotboll Skåne.

Den italienska sajten Tuttomercatoweb rapporterade tidigare under dagen att Genoa lagt ett bud på Armin Gigovic värt runt 3,5 miljoner euro. Enligt samma sajt ska en affär vara nära, och Armin Gigovic ska skriva på för fem år med Serie A-klubben.

Men när Fotboll Skåne när HIF:s ordförande Krister Azelius dementerar han att det pågår förhandlingar, och att man mottagit ett bud från Genoa.
– Det vet jag att vi inte har hört någonting om, på annat sätt än via media. Jag förstår det som att det läckte från italiensk media att Genoa skulle vara beredda på att lägga ett bud som var ganska stort, om jag fattade saken rätt?
– Vi har inte hört någonting om det alls, mer än medialt. Då har jag talat med folk på insidan, med folk som hade vetat om vi hade fått något bud. Det ringde jag direkt och frågade.

Hur skulle du bedöma att det generella intresset för Armin Gigovic är just nu?
– Det här kan ju vara helt fel på måndag när fönstret stänger, men det har funnits surr, men kanske inte lika mycket som under andra perioder. Vi har inte haft några konkreta bud och surrandet har kanske till och med gått ner litegrann.
– Men varje fönster är sådant att det händer något sista dagarna många gånger. Jag är inte beredd att säga att det inte kommer hända något, men jag är beredd att säga att det inte finns något konkret.

Foto: Bildbyrån

Annons