Premiär för Fotboll Skånes plustjänst – två månader gratis!

Svåra tider – men nu tar Fotboll Skåne nästa steg.
Idag lanserar vi vår plustjänst för vårt bästa material om MFF och HIF.
För er som signar upp före den 10 april blir det gratis läsning fram till sommaren.

Ibland blir det inte som man hade tänkt sig.

Fotboll Skåne har fått en flygande start med fina trafiksiffror, lång lästid och översvallande positiva reaktioner. Ja, ni som följt med på sociala medier eller i forum vet nog vad jag talar om.

På annonssidan – som är grundläggande för oss – gick det också fint, men så slog coronakaoset till. På en dag, bokstavligen, försvann stora intäkter och än har vi ingen aning om när det repar sig. Det här ger vårt nystartade projekt stora, omedelbara problem – det är inget att hymla om.

Men vi tror stenhårt på vårt koncept i längden. Vi kommer fortsätta att gasa på framöver med än mer fördjupning i form av intervjuer, reportage, analyser och granskningar. Och nu lanserar vi vår plustjänst. Om Fotboll Skåne ska flyga i längden – och våra reportrar ska få lön varje månad – behöver vi helt enkelt ta betalt för innehållet. Jag tror och hoppas att ni förstår den ekvationen.

Så vad innebär det för dig som läsare? Jo, att det kostar blygsamma 25 kronor i månaden för vårt fördjupande och bästa material. Vi rullar dessutom igång en kampanj som pågår till den 10 april med fri läsning i två månader.

Det kommer alltså att vara gratis fram till serien (förhoppningsvis) är igång igen för er som nappar direkt. Det är väl goda nyheter i tider av svår fotbollsabstinens?

Efter gratisperioden går abonnemanget över i standardläge, det vill säga 25 kronor per 30 dagar. Vår förhoppning är förstås att alla ni som tecknar upp er kommer att stanna hos oss.

Redan nu kan du läsa två initierade plusartiklar: Ole Törners reportage om den hemlighetsfulle, mytomspunne Bosse Larsson och Jonas Hanssons statistiska analys om HIF-nyförvärvets Anthony van den Hurks extrema spelstil. Vi vågar också lova massor av intressant läsning om MFF och HIF den närmaste tiden.

För oss finns inget annat än att Fotboll Skåne ska överleva. Vi kommer att kämpa hårt, men vi behöver också ert stöd – särskilt i tider som dessa.

– Här tecknar du din prenumeration genom några enkla steg: www.fotbollskane.se/kop-plus


– Gillar du vår produkt och vill stötta Fotboll Skåne lite extra? Swisha ett bidrag till 123 077 82 58!

– Har du frågor om ditt plusabonnemang? Mejla peter@compone.se!