Praktik i höst – chans att ansöka till Fotboll Skåne / Fotboll Sthlm

Vill du göra praktik hos Fotboll Sthlm eller Fotboll Skåne till hösten?
Isåfall är det hög tid att söka.

Vi får återkommande många ansökningar och frågor från journaliststudenter om praktik. Vi tar det som ett tecken på att många av tror att det vore kul och intressant att jobba hos oss, och det stämmer naturligtvis. För det ÄR kul och intressant att jobba med fotboll och journalistik i en kreativ miljö – det är snudd på ett objektivt faktum.

Vår ambition är att ta in praktikanter i höst, både till vår redaktion i Malmö (kontor vid Stortorget) och i Stockholm (kontor i Gamla stan). Det gäller hela hösten, så oavsett om du har praktikperiod i början eller slutet av terminen finns det möjligheter. Däremot är platserna begränsade då vill vara säkra på att praktikanten får tillräcklig vägledning och feedback under perioden. Närmare specifikationer än så kan vi inte ge för stunden eftersom vi vill kunna vara flexibla utifrån vilka ansökningar som kommer in.

Du som söker bör naturligtvis ha ett stort intresse för fotboll, men framförallt är vi intresserade av drivna reportrar. Vi vill att du som ansluter ska vara redo för hetluften direkt snarare än att bara sitta med för att se och lära. Vi är övertygade om att det är rätt modell för att utvecklas.

Prestigelöshet och ett gott humör är andra egenskaper som vi sätter pris på.

Intresserad?

Skicka din ansökan till redaktionen@fotbollsthlm.se eller redaktionen@fotbollskane.se!

Personligt brev, cv och arbetsprover (i valfri form) bör du bifoga.