Kan Helsingborgs IF ta tre poäng? – odds på HIF mot Bajen

Helsingborgs IF kryssade mot Östersunds FK förra helgen.
Idag kommer Hammarby på besök på Olympia.
Kan HIF ta tre poäng?

Den här artikeln är en annons från Unibet.

Olof Mellbergs mannar åkte till Jämtland för att möta Östersunds FK förra helgen. Matchen slutade mållöst och HIF har nu spelat fyra raka oavgjorda matcher. Laget ligger kvar på nedflyttningsplats och hoppas kunna studsa tillbnaka mot Hammarby under söndagen.

HIF har endast tagit en seger på de elva inledande omgångarna och ligger näst sist i tabellen. Laget är förvisso obesegrade i sex matcher men supportrarna hoppas nog att trepoängarna börjar rulla in snart.

Utropstecknet: Sex raka utan förlust. Sedan Helsingborgs IF lyckades får med sig en poäng i bortamatchen mot Djurgården i omgång sex har laget inte besegrats i Allsvenskan. Mellberg och laget går nog in i matchen mot Hammarby med ett gott självförtroende och det återstår att se om den förlustfria sviten kan hålla i sig.

Frågetecknet: En seger på elva matcher. Man kan välja att se HIF:s form på två sätt. Antingen ser man sex raka utan förlust eller så ser man att laget bara har tagit en vinst så här långt. Formen har sett bättre ut än vad den gjorde under de första matcherna men HIF har mycket som går att göra bättre. Är det mot ”Bajen” det lossnar?

Hammarby kommer från en tung 3-0-seger mot Örebro efter en knackig säsongsinledig. Mot gästerna från Närke liknade ”Bajen” det lag som gjorde så många mål i fjol. Muamer Tankovic har inte förlängt med klubben och är ett stort tapp för Hammarby som letar efter trepoängare.

Till matchen har Unibet tagit fram specialodds utifrån Expertfakta – som baserar sig på aktuell statistik. Helsingborgs IF är obesegrade i sju av sina tio senaste matcher. Odds och länk till spelet hittar du i rubriken nedan:

Helsingborgs IF – Hammarby