Helsingborgs IF jagar tre poäng mot ÖFK – odds på HIF

Helsingborgs IF tog en viktig seger mot Varbegs BoIS i senaste matchen.
Imorgon tar man emot Östersunds FK på Olymia.
Kan HIF ta tre poäng?

Den här artikeln är en annons från Unibet.

Helsingborgs IF hamnade i underläge mot Varbergs BoIS i måndags efter bara tolv minuter. Men efter mål av Alex Timossi, Antony van den Hurk och Rasmus Jönsson kunde HIF ta med sig alla tre poängen från Varberg.

Laget har nu fyra raka matcher utan förlust och har tillfälligt tagit sig ur bottenträsket. Efter en tuff säsongsinledning verkar det nu som att Olof Mellberg har fått ordning på formen i Skånelaget.

Utropstecknet: Formen. Helsingborgs IF har tagit åtta poäng av tolv möjliga de fyra senaste matcherna. Man har lyckats ta poäng mot både Hammarby och Djurgården och anfallaren Alex Timossi har gjort mål i de två senaste matcherna. Blir det nytt jubel för HIF-fansen imorgon?

Frågetecknet: Målvakten. Är det något som har ställt till problem för HIF det här året så är det skadorna på målvakterna. Fyra olika målvakter har matchats under säsongen och inför matchen mot ÖFK dras både Anders Lindegaard och Alexander Nilsson med småskador. Frågan är vem som står mellan stolparna vid avskarp.

Östersunds FK har verkligen fått ordning på formen efter att tränare Amir Azrafshan tog över efter Ian Burchnall. I senaste matchen fick man med sig en poäng mot regerande mästarna Djurgården efter en sen kvittering. ÖFK har endast en förlust på de 13 senaste matcherna.

Till matchen har Unibet tagit fram specialodds utifrån Expertfakta – som baserar sig på aktuell statistik. Antony van den Hurk har gjort 4 mål på de 6 senaste hemmamatcherna för HIF. Odds och länk till spelet hittar du i rubriken nedan:

Helsingborgs IF – Östersunds FK

Foto: Bildbyrån