Trollenäs fotbollsskola på Trollevallen siktar på nytt rekord. Förra sommaren tog man emot 60-tal barn, nu siktar man på 80-tal barn. 

Comments ()

Alla kan få till en lyckoträff. Få har förmågan att dribbla sig förbi ett halvt motståndarlag. En av de som kan det heter Laorent Shabani. Han är 16 år och spelar för Malmö FF. Målet mot Mjällby är redan en klassiker, nu berättar han om det.

Comments ()

IF Elfsborg stod som segrare i P17-klassen efter ha besegrat Helsingborgs IF med 1-0. Matchens enda mål gjordes i den 57:e minuten.

Comments ()

Borgeby FK F16 tog sig hela vägen till semifinalen men där tog det stopp mot Scandia United SA med 1-0. Trots förlust blev det en bronsmedalj för klubben.

Comments ()

LB07:s G18 tog hem guldet i Gothia Cup efter ha besegrat IK Zenith med 2-0.

Comments ()

Helsingborgs IF blev under fredagseftermiddagen klara för A-final i Gothia Cup. En final som spelas kl 15.00 på Gamla Ullevi under lördagen.

Comments ()

Det är dags för final i Gothia Cup. Redan ikväll kommer LB07:s G18 tjejer att spela final. Motståndet är IK Zenith.

Comments ()

Det börjar närma sig finaler i Gothia Cup. Än så länge har vi inget lag i final, men är på god väg.

Comments ()

På söndag drar världens största ungdomsturnering igång - nämligen Gothia Cup. Från Skåne kommer 92 lag att delta, en minskning från förra året då 122 lag deltog. Här är alla lagen.

Comments ()

Han var bäst vid 15 års ålder. Nu har Zia Sakirovski, 19, blivit vuxen. För första gången i karriären nalkas seniorspel för supertalangen i AZ Alkmaar.

- Det viktiga är tålamod och att göra sitt bästa. Sen får man se vad som händer. Det ska nog inte vara några problem, jag vet vilken kapacitet jag har. Jag är bra!

Comments ()

Silly Season