Nyheter

För fjärde året i rad släpper vi artiklar inför den kommande seriestarten där du som besökare kan ta del av nyförvärv, spelarförluster och resultat från matcher under försäsongen.

Comments ()

Hotet mot våra domare har ökat. Nu har Skånes FF gått in och markerat och väljer att stänga av en spelare under hela den kommande säsongen.

Comments ()

I början av veckan gick medlemmarna i Staffantorps GIF och Kyrkheddinge IF till Staffansvallen för att rösta om en sammanslagning, vilket det också blev. Nu bildas föreningen Straffantorp United.

Comments ()

Igår meddelande Glumslövs FF att man väljer att ta platsen i division tre. Nu har Skånes FF gått ut med information vad som gäller i de lägre serierna.

Comments ()

Det finns planer på att Staffanstorps GIF och Kyrkheddinge IF ska blir en förening. Den 23-24:e januari avgörs det hela.

Comments ()

Säsongen 2016 är över och nu blickar vi mot nästa säsong, nämligen 2017. Här är de mest sedda klippen på Fotbollskåne under 2016.

Comments ()

Säsongen 2016 är över och nu blickar vi mot nästa säsong, nämligen 2017. Här är de mest lästa artiklarna på Fotbollskåne under 2016.

Comments ()

Fotbollskåne önskar alla våra besökare en riktigt God Jul!

Comments ()

Mulicis Allstar Team ställdes mot IFK Malmö under fredagskvällen. En match som slutade med seger för Mulicis gäng.

Comments ()

IFK Malmö bjöd in Kosova IF till träningsmatch, men det gick inte. Istället tog Blerim Mulici initiativet att samla ihop ett gäng fotbollsspelare från Malmö. Imorgon möts Malmö Allstar och IFK Malmö.

Comments ()

http://fotbollsportalen.com/

Silly Season