Granit Sherifi hoppade in och avgjorde för FC Rosengård

Granit Sherifi hoppade in och avgjorde för FC Rosengård
10 nov
2016

Det såg länge ut att FC Trollhättan skulle gå segrande ur den första kvalmatchen till division ett. Men Granit Sherifi kom in i den 65:e minuten och avgjorde matchen.

 

FC Rosengård tog under onsdagskvällen emot FC Trollhättan på Malmö IP. En match som gästerna inledde bäst. FC Trollhättan tog i den 32:e minuten ledningen i matchen när Robert Bagger satte 0-1. Med fyra minuter kvar av matchen fick FC Rosengårds Dino Mesic en spark i huvudet och Tommie Veljovic i Trollhättan blev utvisad.

Med en man mindre så kom FC Rosengård in i matchen. Väl i den 65:e minuten blev matchhjälten inbytt i matchen, nämligen Granit Sherifi. Bara fem minuter efter bytet satte Granit Sherifi 1-1 och bara fem minuter senare satte han även 2-1 och avgjorde matchen.

- Han är vår super-sub. Vi får börja kalla honom Solskjaer, sa FC Rosengårds tränare Malik Sesay till Skånskan efter matchen och fortsätter.

- Vi hade sett en del av Trollhättan innan men de spelade helt annorlunda. Vi trodde att de skulle spela fysiskt med mycket inlägg men så kom de ut och spelade som vi gör, med fokus på passningsspel och rörelse. Det förvånade oss.

På lördag avgörs det om FC Rosengård spelar i ettan eller tvåan nästa säsong.

Taggad under

Fotbollskåne

Skicka in dina tips till Fotbollskåne:

mail:

 

Silly Season