Håkan Ekelund: "En mycket jämn och svårspelad match"

Håkan Ekelund: "En mycket jämn och svårspelad match"
21 okt
2016

Första mötet mellan Vinslövs IF och Åstorps FF slutade oavgjort, nämligen 1-1. På lördag avgörs matchen och ska Vinslövs IF klara av att stanna kvar i fyran?

 

Åstorps FF tog i den 19:e minuten ledningen i matchen på straff. Kvitteringen kom tio minuter innan första halvlek var över. Matchen slutade 1-1 och på lördag blir det direkt avgörande om platsen i division fyra. Kommer Vinlövs IF behålla sin plats i fyran eller kommer Åstorps FF ta klivet upp.

- En mycket jämn och svårspelad match. Det blåste otroligt mycket som gjorde det svårt för båda lagen. Annars tycker jag att resultatet var rättvist, både Vinslöv och Åstorp hade bra chanser. Men vi i Vinslöv kom inte upp i den nivån som vi vet att vi kan. Men samtidigt måste man berömma Åstorps defensiv som var riktigt bra, säger senioransvarig Håkan Ekelund om föregående match.

Hur har er uppladdning inför lördag varit?

- Vi har haft bra träningar i veckan och får förhoppningsvis tillbaka 2st spelare till lördagens match. Det är mycket bra stämning i truppen och alla är taggade.

Hur tror du lördagens kvalmatch kommer att se ut?

- Jag tror att det kommer att likna den förra matchen, Åstorp ligger lågt och slår lång bollar på sina offensiva spelare.Sedan kommer det att bli mycket kamp och vilja, eftersom mycket står på spel. Jag tror att det blir en jämn match lik den förra, där det kommer att bli tillfälligheterna som avgör det.

Vad tror du kommer bli avgörande i matchen?

- Vi har några spelare som kan göra det själva och detta kommer att bli avgörande, eftersom det kommer att bli en jämn match. Sedan har vi en riktigt bred och bra trupp som absolut kan bli avgörande i denna matchen.

Taggad under

Fotbollskåne

Skicka in dina tips till Fotbollskåne:

mail:

 

Silly Season