Henry Danielsson: "Jag tror vårt passningsspel kommer bli avgörande"

Henry Danielsson: "Jag tror vårt passningsspel kommer bli avgörande"
21 okt
2016

Skånekurd vann den första matchen mot Kullavägens BK med 2-1. På lördag väntar returen och skall Kullavägens BK lyckas vända på matchen och ta klivet upp?

 

Skånekurd FF vann med 2-1 i den första matchen mot Kullavägens BK. På lördag väntar retur och en plats i fyran står på spel. Skånekurd har bra utgångsläge och kan säkra sin plats i fyran på lördag.

- Jag tycker vi gör en helt okej insats. Bollen studsar tyvärr inte vår väg i lördags och Skånekurd får göra det viktiga första målet. Sen tycker jag att vi har bra koll på dem men så får de in det viktiga 2-1 målet på slutet. Man måste ha tur i kvalmatcher och 2-1 målet är ett bevis på att Skånekurd hade den lilla turen på sin sida i lördags, säger Kullavägens tränare Henry Danielsson om den första matchen.

Hur har er uppladdning inför lördag varit?

- Vi tränar två pass på konstgräs denna vecka, eftersom matchen spelas på konstgräs på lördag. Det kommer handla mest om att fylla på energidepåerna hos spelarna. Vi har spelar tre tuffa kvalmatcher hittills och vi behöver vara mer alerta och fokuserade på lördag.

Hur tror du lördagens kvalmatch kommer att se ut?

- Skånekurd är ett spelande lag som kommer ha mycket boll. De har några riktigt duktiga spelare som vi måste hålla koll på om vi ska kunna vända denna kvalmatch. Sen tror jag att det blir fortsatt tufft spel precis som i lördags och det laget som kan hantera nivån på närkamperna kommer gå vinnande ur matchen.

Vad tror du kommer bli avgörande i matchen?

- Jag tror vårt passningsspel kommer bli avgörande. Vi kom aldrig in i matchen i lördags mycket beroende på att vi inte lyckades med något eget passningsspel. Då blir det jäkligt jobbigt att springa o försvara sig i 93 min. Så min förhoppning är att vi kan bjuda på underhållande fotboll och ta oss vidare till extrakvalet på tisdag.

Fotbollskåne

Skicka in dina tips till Fotbollskåne:

mail:

 

Silly Season