Blerim Mulici: "Vi ska sätta press på IFK Malmö"

Blerim Mulici: "Vi ska sätta press på IFK Malmö"
08 dec
2016

IFK Malmö bjöd in Kosova IF till träningsmatch, men det gick inte. Istället tog Blerim Mulici initiativet att samla ihop ett gäng fotbollsspelare från Malmö. Imorgon möts Malmö Allstar och IFK Malmö.

 

Klockan 19.00 imorgon (fredag) är det avspark mellan IFK Malmö och Malmö Allstar på en av konstgräsplanerna vid Malmö Stadion. För några veckor sedan ställde IFK Malmö frågan till Kosova IF för en träningsmatch. Men så blev det inte. Istället tog Blerim Mulici initiativet och samlade ihop fotbollsspelare från Malmö. 

- Mikael Tellqvist sportchefen i IFK Malmö ringde och behövde en träningsmatch pga dem hade några spelare dem ville titta närmare på. Tanken var först att spela mot Kosova IF men det gick tyvärr inte pga olika skäl. Då föreslog jag att jag kunde lösa det genom att samla ihop ett starkt lag och ställa upp för en match, säger Blerim Mulici till Fotbollskåne.

Vilket lag kommer ni ställa upp med?

- Vi kommer ställa upp med ett starkt och bra offensivt lag, vi har bland annat Labinot Harbuzi med i laget. Jag vill också passa på och hylla Gergin ´Gagge´ Ylmaz som är en stor legendar inom fotbollen och förebild bland ungdomarna i Malmö.

Hur har processen gått till när du har tagit ut ett lag?

- Jag har försökt forma ett starkt lag genom att välja duktiga individer och lagspelare.

Har ni tränar hårt inför matchen?

- Vi har inte gjort 1 minuts träning tillsammans men jag vet att killarna tränar på egenhand och kommer att göra det svårt för Kanariefåglarna.

Dina tankar om matchen, vilken matchbild tror du det blir?

- Tankarna är att vi ska sätta press på IFK och äga boll så mycket som möjligt. Nu har vi aldrig spelat tillsammans men med så många duktiga fötter i ett lag så kan det inte gå fel. Vi kommer gå för seger och det är endast seger som gäller från vår sida.

Taggad under

Fotbollskåne

Skicka in dina tips till Fotbollskåne:

mail:

 

Silly Season