Niclas Eliasson har varit fantastisk under den allsvenska våren. Succén i Norrköping ledde till en plats i u-21 EM och mittfältaren gjorde sin första match med laget igår.
- Fantastiskt roligt att få speltid och få göra debut, berättar mittfältaren efter matchen.

Comments ()

Pawel Cibicki inledde allsvenskan strålande. Nu har det dock gått en dryg månad sedan han gjorde mål senast. Att måltorkan skulle börja sätta sig i huvudet finns dock inte enligt anfallaren.
- Det där är en baggis för mig. Klart att det är roligt att göra mål men det påverkar mig inget att gå mållös några matcher.

Comments ()

Franz Brorsson har varit ordinarie i Malmö FF hela våren. I u-21 EM ser det dock ut att bli en bänkplats inledningsvis. Ericsson valde att starta med andra alternativ i genrepet mot Danmark.
- Det är bra konkurrens. De som har spelat har gjort det bra så vi får se. Oavsett vad det blir så kommer jag att stå bakom laget, berättar Brorsson.

Comments ()

Idag spelade Sverige genrep inför sommarens U21 EM i Polen. En match som slutade med förlust 0-2.

Comments ()

Coca-Cola och Svenska Fotbollförbundet har tecknat ett nytt samarbetsavtal där dryckeskoncernen blir exklusiv partner med sina varumärken Coca-Cola® och Bonaqua® och officiell partner till damlandslaget, herrlandslaget, U21-landslagen samt för SvFF:s E-sportlandslag. 

Comments ()

Carlsberg Sverige och Svenska Fotbollförbundet har tecknat ett nytt samarbetsavtal där Carlsberg blir nationell och exklusiv partner inom kategorin öl till SvFF och Herrlandslaget under de fyra kommande åren. 

Comments ()

VM-kvalet är tillbaka för Sveriges del. Den 25:e mars väntar Vitryssland på hemmaplan och tre dagar senare väntar Portugal på bortaplan.

Comments ()

Idag tog F15-förbundskaptenen Katarina Dunder Olsson ut vilka spelare som kommer att delta i de två olika lägren för F15-landslaget.

Comments ()

P18-landslagets förbundskapten Claes Eriksson meddelande under tisdagen vilka 18 spelare som han kommer ha med sig i det kommande EM-kvalet.

Comments ()

Sverige blev under måndagskvällen klara för U21-EM i Polen genom att vinna mot Kroatien på ett kyligt Vångavallen. Matchen slutade 4-2.

Comments ()

Silly Season