Lunds BK förlorade borta mot Torns IF i det andra derbyt för säsongen. Mårten Nordbeck var bästa spelare i Lunds BK och vi fick några ord med honom efter matchen.

Comments ()

Andreas Åkerlund blev matchens enda målskytt när Torns IF vann hemma mot Lunds BK med 1-0. Hör vad han har och säga efter matchen.

Comments ()

Torns IF vann derbyt mot Lunds BK med 1-0. Vi har tagit några ord med Andreas Åkerlund, Mårten Nordbeck och dagens expert är Jimmy Fors.

Comments ()

FC Rosengård vann Malmöderbyt mot LB07 med 3-0. Kolla in sammandrag från matchen här.

Comments ()

De 25 bästa fotbollsspelen någonsin

Comments ()

Malmö FF-fostrade Alexander Nilsson har haft en brokig karriär så här långt. Efter debuten i MFF redan som 15-åring år 2008 blev det tre lånesejourer i andra skånska klubbar och sedan säsongsstarten 2015 befinner sig den svensk-grekiske anfallaren i den maltesiska ligan. Möt Georgios Alexander Nilsson Likourentzos, som kanske är Sveriges mest okända utlandsexport.

Comments ()

Att många av våra svenska fotbollsstjärnor har ett brinnande intresse för bilar är ingen nyhet, och främst är det väl kanske Zlatan som har ett imponerande garage av riktiga superbilar, där vi bland annat hittar en Ferrari Enzo samt en LaFerrari av samma märke, en bil som faktiskt bara har tillverkats i 499 exemplar. Även andra spelare likt John Guidetti och Jimmy Durmaz samt Kim Källström delar Zlatans stora intresse för bilar.

Comments ()

I vårens sista avsnitt får ni träffa Lilla Torg FFs tränare Jonas Jönsson och Limhamn FFs tränare Markus Dahl. Kolla in det tolfte avsnittet av Fotbollshörnan. Nu tar programmet ett litet sommarbreak och är tillbaka i höst igen.

Comments ()

Idag lottade Skånes FF de kommande kvartsfinaler i herrarnas DM-slutspel. Så spelas matcherna.

Comments ()

Idag lottade Skånes FF de kommande semifinalerna i damernas DM-slutspel. Så spelas matcherna.

Comments ()

Silly Season