Fyra nya mål av Camara Jönsson när TFF vann

Fyra nya mål av Camara Jönsson när TFF vann
03 maj
2017

Trelleborgs FF tog en ny seger under tisdagskvällen när man besegrade IFK Värnamo på bortaplan. Matchen slutade 0-4 och alla mål gjordes av Salif Camara Jönsson.

 

Trelleborgs FF tog sin andra raka seger när man på bortplan besegrade IFK Värnamo med 4-0. Alla målen i Trelleborgs FF stod Salif Camara Jönsson för.

Redan i den sjätte minuten tog TFF ledningen i matchen när Zoran Jovanovic snyggt chippar in bollen i straffområdet där Camara Jönsson helt ensam kan nicka in 0-1. Drygt tolv minuter senare var det dags för ett nytt nickmål, denna gång kommer inlägget från vänster av Magnus Andersson och Camara Jönsson får fram pannan och sätter 0-2.

IFK Värnamo hade två bra lägen att göra mål på. Det första kom i den 58:e minuten när Melvin Frithzell får ett bra läge i boxen, men bollen åkte istället utanför målet. Några minuter senare får Liridon Silka ett bra skott utanför straffområdet, men strax över ribban.

Men väl i den 68:e minuten avgör Trelleborgs FF när Kristian Haynes driver upp bollen på vänsterkanten, lägger den till Albin Nilsson som lägger den vidare till Camara Jönsson som kommer in i straffområdet och lägger enkelt in 0-3. Med två minuter kvar sätter Camara Jönsson även 0-4 när Erik Andersson lägger in bollen i boxen och Camara Jönsson kan enkelt placera in matchens fjärde mål.

- Det är en fantastisk match av oss igen. Jag tycker det är lite overkligt man har skojat lite om det innan att man ska göra fyra mål igen. Vi gör en fantasisk match. Denna matchen ser mycket ut som förra matchen tycker jag. Vi spelar bollen och har ett fantasiskt anfallsspel, försvarsspel som sitter och ja, farliga i boxen när det gäller, säger Camara Jönsson till C More efter matchen.

Salif Camara Jönsson har på två matcher stått för åtta mål. Fyrra senast mot Örgryte och fyra under tisdagskvällen mot Värnamo.

- Jag är i bra form nu, fyra mål i förra matchen, det är klart att man tar med ett bra självförtroende. Sen börjar det bra här i första halvlek och sedan rinner det på. Som sagt, får jag bollarna bra boxen gäller det att vara noggran och det har fungerat så här långt, säger Camara Jönsson till C More efter matchen.

Taggad under

Fotbollskåne

Skicka in dina tips till Fotbollskåne:

mail:

 

Silly Season