Trelleborgs FF förtydligar ståndpunkten

Arkivbild. Arkivbild. Foto: Christer Thorell - www.cbfoto.se
18 apr
2017

Ett förtydligande av Trelleborgs FF:s ståndpunkt till dess medlemmar, supportrar, samarbetspartners och Trelleborgare.

 

Med anledning av veckans artikel i Expressen vill vi förtydliga vår ståndpunkt till alla våra medlemmar, supportrar, samarbetspartners och Trelleborgare.

Allt vi gör är för föreningens bästa och för vår gemensamma framtid. Vi har i många år kämpat för att Trelleborgs FF ska växa och finnas öppen för alla. Det är därför vi driver projekt som En kraft i samhället, det är därför vi har startat ett damlag som kan skapa en framtid för att alla flickor i regionen, det är därför vi försöker bredda vår ungdomsverksamhet och det är därför vi försöker få vår kommun att ställa upp för Trelleborgs FF.

Vi är otroligt tacksamma för alla ideella krafter som gör verksamheten möjlig, tacksamma för alla sponsorer som stödjer oss och för alla supportrar som tror på oss.

Föreningens elitverksamhet har en ekonomi i balans och det är inte för vårt Superettanlag vi driver den ekonomiska frågan med kommunen. Men, det är detta lag som är Trelleborgs skyltfönster idag och det är detta lag som driver intäkterna som möjliggör all annan verksamhet. Därför vill vi, Trelleborgs FF och vår huvudsponsor Mellby Gård, att kommunen ställer upp som alla Trelleborgare gör och så som alla andra kommuner ställer upp för sina lag. Dessa pengar kommer då kunna gynna den övriga verksamheten i Trelleborgs FF.

Mellby Gård, vår huvudsponsor, är inte ute efter att spara in på sitt sponsorskap utan vill, som alltid, allt för föreningen i deras hjärta. Det finns få sponsorer som brinner så starkt för en förening och som så lojalt stödjer i alla lägen. Givetvis vill både föreningen och Mellby Gård helst av allt att Trelleborgs FF ska fortsätta heta Trelleborgs FF och att hemmamatcher och verksamhet ska fortsätta på klassiska Vångavallen. Vad vi tycker är orimligt är att Trelleborgs FF, som en av stadens främsta marknadsförare, inte får samma fina stöd som andra elitlag får av sina städer och kommuner.

Alla som har några frågor eller tveksamheter kring detta är välkomna att ringa oss när som helst för att få svar på era funderingar.

Tack alla som tror på oss. Vi ses på Vångavallen.

Mattias Kronvall, Klubbdirektör
Johan Andersson, VD Mellby Gård
Torbjörn Jönsson, Ordförande

Text hämtat från Trelleborgs FF:s pressmeddelande.

Taggad under

Wilhelm Nilsson

Mail:

 

Silly Season