Trelleborgs FF förlänger med Jonnie Fedel

Trelleborgs FF förlänger med Jonnie Fedel
27 jan
2017

Jonnie Fedel blev inför säsongen 2016 klar för Trelleborgs FF som målvaktstränare. Nu står det klart att Fedel fortsätter som målvaktstränare i klubben.

 

Jonnie Fedel har vid sidan om sitt jobb som målvaktstränare i Malmö FF även tränat målvakterna i Trelleborgs FF. Ett jobb som har varit så bra att Trelleborgs FF väljer att förlänga med Fedel under ytterligare ett år.

– Det är samma lösning som förra året med Malmö FF:s goda minne. Vi trivs bra ihop, jag och Jonnie och övriga ledarstaben. Det är också kopplat lite med Marko (Johansson) och att vi vill sätta fart på "Fritz" (Fredrik Persson) ytterligare. Jonnie ger ny energi till Fritz. Det är väldigt bra för oss, säger TFF:s huvudtränare Patrick Winqvist till trelleborgsallehanda.se och fortsätter.

– Det är en säsong i taget, men det kan hända mycket med Champions League eller Europa League spel för MFF och då vet vi att det blir en tuff situation att ha honom. Ambitionen är att göra som tidigare, minst åtta pass i månaden ska han vara här och göra ett jobb med keeprarna. Det får vi väldigt mycket ut av.

Taggad under

Fotbollskåne

Skicka in dina tips till Fotbollskåne:

mail:

 

Silly Season