Djurröds IK kan läggas ner efter säsongen - nedflyttning klar

Djurröds IK kan läggas ner efter säsongen - nedflyttning klar
07 sep
2017

Djurröds IK har åkt ur division sex och spelar nästa säsong i division sju. Nu kommer det uppgifter om att Djurröds IK kan lägga ner sin verksamhet efter säsongen. 

 

Djurröds IK startade sin verksamhet i Div 7 Nordöstra under säsongen 2015. Då slutade laget på en femteplats och missade kvalet med ett poäng. Året därpå blev det ett bättre år för Djurröds IK. Då slutade man på en andra plats och tog sig upp i sexan inför årets säsong.

I år har det inte gått lika bra och när man förlorade borta mot Nävlinge IF under onsdagskvällen stod det klart att man åker ur sexan.

Nu rapporterar 24Kristianstad att Djurröds IK kan lägga ner sin verksamhet efter säsongen.

– Jag tror inte så många av oss hunnit tänka på nästa år hittills, om jag ska vara ärlig. Det finns väl en liten chans att det inte blir något alls nästa år faktiskt, säger Djurröds ordförande Emil Svensson till 24kristianstad.se och fortsätter.

– Det har inte att göra med att det gått dåligt eller att det inte är kul och förlora. Det handlar om allt runtomkring. Att det är svårt att locka till sig spelare när man ligger en bit utanför Kristianstad. På de flesta träningarna har vi inte varit mer än sju-åtta man och då är det svårt att göra något vettigt, säger Emil Svensson som betonar att något beslut om föreningens överlevnad inte är fattat.

För Djurröds IK återstår det tre omgångar kvar av serien. Nästa match spelas mot Trollenäs IF den 16/9.

Taggad under

Fotbollskåne

Skicka in dina tips till Fotbollskåne:

mail:

 

Silly Season