Begic och Ahl ska lyfta Lunnarp - kan vara Österlens starkaste mittbackspar

Begic och Ahl ska lyfta Lunnarp - kan vara Österlens starkaste mittbackspar Foto: Lunnarps BK
31 okt
2016

Lunnarps BK har i dagarna värvat Fredrik Ahl från Österlens FF och Anes Begic från BW90.

 

Lunnarps BK spelar nästa säsong i division fem då man inte lyckades ta tillräckligt med poäng för att hålla sig kvar i serien. I dagarna står det klart att klubben värvar två mittbackar inför den kommande säsongen. Det är Fredrik Ahl från Österlens FF och Anes Begic från BW90.

Bägge spelarna har under säsongen 2016 varit startspelare i sina respektive lag. Nu går de ihop och kommer blir division fems starkaste mittbackspar tillsammans.

- Ett mycket starkt nyförvärv. En klasspelare, med stora kvalitéer och mycket erfarenhet. Kommer bli en oerhört viktig kugge i LBK i jakten på seriesegern. En general på mittbacksplatsen. Verkligen en spelare hela österlen pratar om. Värvningen blev möjlig då Anes anser att LBK är en välskött förening och vill vara med att föra föreningen framåt. Ambitionen är att ta klivet upp direkt tillbaka till div.4, säger Lunnarps tränare Jimmie Andersson till Fotbollskåne och fortsätter.

- Även Fredrik Ahl från Österlens FF är klar. Ytterligare en klasspelare. Med mycket starka egenskaper. Håller en oerhört hög nivå. Har mycket rutin av spel på hög nivå, då han i över 10 år varit en av sydöstra Skånes bästa spelare. Fredrik kommer att ha rollen som spelande hjälptränare.

Fler spelare är på väg in till Lunnarps BK menar Jimmie.

- Med dessa två nya spelare samt att vi får behålla stommen i laget från i år, gör att vi har kommit en bra bit på lagbygget till nästa säsong. Vi är dock inte nöjda där, utan fler spelare är på ingång. Vi ska vinna serien nästa år.

Taggad under

Fotbollskåne

Skicka in dina tips till Fotbollskåne:

mail:

 

Silly Season