Besnik Rustemaj: "Magnus och ledarna ska ha stor eloge"

Besnik Rustemaj: "Magnus och ledarna ska ha stor eloge"
07 sep
2017

Genarps IF leder just nu Div 5 Södra. Efter 16 matcher är man fortsatta obesegrade och till helgen kan man ta hem seriesegern. Vi har tagit pulsen på Besnik Rrustemaj.

 

Genarps IF ligger just nu på en stabil serieledning i Div.5 Södra. Laget är med fyra omgångar kvar av serien fortfarande obesegrade. På 16 matcher har man vunnit 15 och gjort 50 mål. Bakåt har man endast släppt in 15 mål.

- Säsongen hittills har varit fantastisk. Men vi är inte klara än, vi har fyra matcher kvar och vi tar en match i taget. Hemligheten bakom detta är väl gemenskap, trivlsen och allt runtomkring funkar utmärkt. Magnus tillsammans med de övriga ledarna ska ha eloge hur han/de fått ihopa laget på ett fantastiskt sätt. Han får alla att ge 110 procent både på träning och match. Alla visar hjärta och inställning att man ska kämpa hela vägen till dommarn blåser av matchen, säger Besnik Rustemaj till Fotbollskåne.

En viktig spelare i Genarps IF denna säsong har varit Besniks bror, Liridon Rrustemaj. Han har under säsongen gjort 19 mål och leder skytteligan i serien.

- Han betyder väldigt mycket för laget. Han för med sig mycket energi och snack på plan och utanför. Han är seriens skyttekung. Han har öst in mål och och han är inte färdig än. Han har mer att ge. Han är en målskytt. Står för det han säger.

Till helgen kan serien avgöras. Då spelar Genarps IF borta mot Janstorps AIF. Rent teoretiskt ska det räcka att Genarp får med sig ett poäng för att man ska ta hem serien.

- Det kommer vara en tuff match. De måste gå för vinst och vi vill vinna varje match och kan vinna serien på lördag. Så den betyder väldigt mycket för oss. Vi kommer komma dit väldigt fokuserad och taggad. Som sagt vi tar en match i taget.

Taggad under

Fotbollskåne

Skicka in dina tips till Fotbollskåne:

mail:

 

Silly Season