Seger för Rosengårds FF mot Vellinge FF

Seger för Rosengårds FF mot Vellinge FF
18 jun
2017

Rosengårds FF vann på bortaplan mot Vellinge FF med 5-0. Nu närmar man sig toppen av tabellen.

 

Rosengårds FF närmar sig allt mer kvalplatserna till division fyra, detta genom att besegra Vellinge FF med 5-0 på bortaplan.

Gästerna tog ledningen redan i den 3:e minuten när Mohamed Al-Haish satte 0-1. I den 30:e minuten utöakde man sin ledning när Almin Kulic först i den 30:e minuten satte 0-2 och bara fem minuter senare satte han även 0-3.

Vellinge FF skapade några chanser, men några mål blev det aldrig i matchen. Rosengård utökade sin ledning ytterligare när Mohamed Al-Haish först i den 85:e satte 0-4 och i den 90:e även satte 0-5.

- Rosengårds FF är ett stort mysterium. Vi är förmodligen det absolut skickligaste laget i division fem när det väl stämmer. Men vi är lite som Dortmund. När det stämmer spelar vi propagandafotboll, har 30 avslut på mål och kommer runt på båda kanterna. Sen klappar vi också ihop ibland, liksom Dortmund, sa Rosengårds FF tränare Fatmir Skrijejl till sydsvenskan.se och fortsätter.

- På senare tid har vi haft ett väldigt bra momentum, och det hade vi även idag. Vellinge hade inte mycket att säga till om.

Vellinge FF ligger på en fjärdeplats i tabellen med 21 poäng. Rosengårds FF ligger på en sjätteplats med 20 poäng. Upp till kvalplatserna är det fyra poäng.

Taggad under

Fotbollskåne

Skicka in dina tips till Fotbollskåne:

mail:

 

Silly Season