Ny huvudtränare i Åkarps IF

Ny huvudtränare i Åkarps IF
06 sep
2017

Åkarps IF presenterade under tisdagskvällen stora förändringar i klubben. Bland annat kliver huvudtränare Kenneth Folkesson av sitt uppdrag och Mattias Folkesson tar över.

 

Åkarps IF ligger idag på en åttondeplats i Div 4 Sydvästra. En placering som ger säker mark till det kommande året. Ner till kvalet har man tolv poäng när det återstår fyra matcher kvar.

På Åkarps IF meddelar man att man gör vissa förändringar under hösten. Kenneth Folkesson som under året har varit tränare för A-laget, väljer att kliva av som huvudtränare. Istället kommer han bli tränare för F02/03 och även bli ansvarig för utvecklingen av klubbens flick och damverksamhet.

Som ny huvudtränare i A-laget blir Mattias Folkesson. Han tar över med omedelbar verkan för att kunna påbörja arbetet inför 2018-års satsning.

Bland annat skriver Åkarps IF följande på sin hemsida:

”Dessa två förändringar har vi valt att genomföra dels för att stärka vår position inför säsongen 2018 men också för att stärka det långsiktiga arbetet på vår flick/dam-sida. Anledningen till att vi gör detta redan nu är för att de tillträdande tränarna skall få en god chans att komma in i sina nya roller i respektive lag och roll.”

Taggad under

Fotbollskåne

Skicka in dina tips till Fotbollskåne:

mail:

 

Silly Season