Jörgen "Pelle" Nilsson klar för Skånekurd FF

Jörgen "Pelle" Nilsson klar för Skånekurd FF Foto: Skånekurd FF
26 aug
2016

Jörgen "Pelle" Nilsson lämnade Svedala IF i somras. Under veckan stod det klart att han tar över tränarrollen i Skånekurd FF.

 

Skånekurd FF ligger just nu sjua i Div 4 Östra med 21 poäng. Upp till en kvalplats har man elva poäng. Skånekurd har som ambition att spela i division tre och har därmed gjort klart med en ny tränare inför hösten. Det är Jörgen "Pelle" Nilsson som har tagit över tränarrollen i klubben. Nilsson kommer senast från Svedala IF där han var i våras.

- Har följt klubben under några år nu och alltid sett en stor potential i laget, många individuellt skickliga spelare med mycket spets, säger Jörgen "Pelle" Nilsson till Skånekurds hemsida och fortsätter.

- Kommer in i ett läge nu efter några raka förluster och vi måste i princip göra allting rätt f r o m nu om vi ska ha nån chans att nå positivt kval, 18 poäng kvar att spela om så det är inte omöjligt.

Jörgen "Pelle" Nilsson om klubben.

- Klubben har höga mål både på kort och lång sikt, och det tillsammans med att vi håller till på den elitinspirerade arenan på Klostergården ger en extra krydda till uppdraget och passar mig utmärkt. Vi har träffats ett antal gånger nu och jag har fått ett mycket positivt intryck av både ledare och styrelse, alla jobbar hårt för att skapa så bra förutsättningar som möjligt vilket gör att jag kan fokusera helt på fotboll.

Skånekurds nästa match är den 27:e augusti mot Öja FF.

Taggad under

Fotbollskåne

Skicka in dina tips till Fotbollskåne:

mail:

 

Silly Season