Tre spelare klara för Skånekurd

Tre spelare klara för Skånekurd
04 aug
2016

Skånekurd FF har i dagarna gjort klart med tre nya spelare inför hösten omgång.

 

Skånekurd FF gick förra säsongen upp till Div 4. Efter 13 spelade matcher ligger man på en fjärdeplats med 21 poäng. Upp till kvalplats har man fem poäng.

I dagarna har klubben gjort klart med tre nya spelare, varav två är hemvändare. Det är spelarna Ibrahima Bah, Hoar Aziz samt Selwan Al Jabari.Tre spelare klara för Skånekurd

Ibrahima Bah återvänder till klubben efter spel i division 2-klubben BW90. Bah var med i truppen förra säsongen och bidrog till att Skånekurd avancerade upp till division 4.

Hogr Aziz som enbart är 21 år gammal kommer senast från Prespa Birlik i division 1. På grund av studier gick det inte att fortsätta på den nivån och väljer att spela för Skånekurd resten av säsongen.

Selwan Al Jabari har tidigare varit i Skånekurd FF. Bland annat vann han skytteligan i division 5 förra säsongen och var en stor faktor till att laget gick upp förra säsongen. Al Jabari valde att lämna klubben för spel i division 2-klubben Ånge IF.

Även för några veckor sedan återvände Micke Ohlsson till Skånekurd som nu återförenas med sin anfallskollega Selwan Al Jabari.

- Det är otroligt spännande och det ska bli mycket kul och se dem i laget tillsammans igen. Både Micke och Selwan har i år duktiga spelare att konkurrera med, detta hoppas vi som stöttar laget ska få alla att prestera på topp, säger Dilges Kartal i en kommentar till klubbens Facebook sida.

Nästa match för Skånekurd är på fredag då man spelar borta mot Staffanstorps GIF.

Taggad under

Fotbollskåne

Skicka in dina tips till Fotbollskåne:

mail:

 

Silly Season