Lilla Torg allt närmare division 4

Att Lilla Torgs FF har problem är inget nytt. Tidigare hade de ekonomiska problem och gick nästan i konkurs. Nu har man ytterligare ett problem när man lämnade WO mot Höörs IS i fredags, man riskerar nämligen åka ur division 3.

 


Lilla Torg har haft en jobbig säsong, med problem i föreningen och ett spel som inte har passat i division 3. Man har på 13 matcher endast skapat ihop fyra poäng och har en målskillnad på -55. 

Anledningen varför det inte blev någon match i fredags var för att Lilla Torg inte kunde få ihop något lag. Höörs tränare ville från en början flytta matchen till en annan dag men styrelsen sa emot. Ikväll kommer Höör till Malmö för att spela träningsmatch mot LB07.

Nu har Lilla Torg vädjat om förståelse hos Fotbollförbundet om sin svåra situation.
– Disciplinnämnden kom­mer att ta ställning till ärendet i ett telefonmöte senare i veckan. Allt måste vara klart innan det är meningen att Lilla Torg ska spela sin nästa match mot Torn på lördag.

Idag sker det även förhandlingar om den ekonomiska krisen i tingsrätten.
– Det är viktiga dagar och tråkiga dagar för oss. Det är gamla skulder vi har dragits med. Vi har inga nya skulder för i år och har drag­it åt svångremmen rejält i verksamheten, säger Lilla Torgs ordförande Jonas Rying till Sydsvenska Dagbladet.

Andreas Lindvall

Email:
Telefon: 0708-14 64 21
Grundare, ägare, skribent och utvecklare på fotbollskane.se

Silly Season