Patrik Svensson-Stoltz får lämna Vejby IF

Patrik Svensson-Stoltz får lämna Vejby IF
05 jul
2016

Vejby IF har haft en tung inledning i division 3. Nu står det klart att klubbens tränare Patrik Svensson-Stoltz får lämna sitt uppdrag i klubben.

 

Vejby IF har haft en tuff inledning av årets Div 3 Sydvästra Götaland. Efter elva spelade matcher har laget endast tagit fem poäng, en vinst och två oavgjorda. Idag stod det klart att klubbens tränare Patrik Svensson-Stoltz får lämna klubben.

– Det är så här det fungerar och bara att acceptera, jag bär med mig nyttiga erfarenheter och har fått en hel del svar inför framtida beslut, säger Svensson-Stoltz till hd.se och fortsätter.

– Att det krävs stora förändringar tror jag alla som följt laget kunnat räkna ut. Nu återstår bara resten. Jag tar mitt fulla ansvar för december till juni och för den truppen som funnits tillgänglig att jobba med. Som spelare får man alltid ut det som man själv puttar in, som tränare fungerar det lite annorlunda. Jag har givetvis analyserat min egen insats, förberedelser, genomförande och engagemang samt jobbat med min självinsikt och lämnar Vejby IP med högt huvud.

Taggad under

Fotbollskåne

Skicka in dina tips till Fotbollskåne:

mail:

 

Silly Season