BK Olympic fortsatt obesegrade - vinst mot Dösjöbro

BK Olympic fortsatt obesegrade - vinst mot Dösjöbro
12 jun
2017

BK Olympic tog ännu en seger när man på hemmaplan mötte tabelltvåan Dösjöbro IF. En match som Olympic vann med 2-0.

 

153 åskådare kom till Lindängens IP för att se den tidiga seriefinalen mellan BK Olympic och Dösjöbro IF. En match som hemmalaget vann med 2-0.

BK Olympic tog i den 16:e minuten ledningen i matchen när Kristian Benkö satte 1-0. Både lagen skapade en del chanser. Dösjöbro IF var nära på att kvittera i slutminuterna men Olympics försvarsspelare räddade bollen på mållinjen.

På övertid lycakdes Olympic fastställa slutresultatet 2-0 när Samuel Gebru satte sitt första mål för säsongen.

- Seriefinal och seriefinal... Jag tycker inte att vi spelat tillräckligt många matcher för att använda det uttrycket. Dösjöbro var nära att göra 1-1 alldeles i slutminuterna, men som tur var räddade en av våra försvarare på mållinjen. Sedan gjorde vi själva 2-0 på övertid. Med lite tur hade vi kunnat göra ett par mål till, sa Olympics tränare Ahmed Chahrour till sydsvenskan.se.

- Olympic var bättre och vann rättvist. Med den här starten ser jag inte hur något lag ska kunna hota dem i serien, sa Dösjöbros tränare Niklas Söderström till sydsvenskan.se.

I och med segern för BK Olympic så rycker man i toppen och har nu sju poäng ner till tvåan Nosaby IF, samma poäng som Dösjöbro.

Taggad under

Fotbollskåne

Skicka in dina tips till Fotbollskåne:

mail:

 

Silly Season