Storseger för Dösjöbro mot Hörby

Storseger för Dösjöbro mot Hörby
13 maj
2017

Dösjöbro vann mötet mot Hörby FF med hela 5-2. Nu rycker man i toppen och har fem poäng ner till tvåan.

 

Dösjöbro IF har fått en bra inledning av årets serie. Efter fem spelade omgångar har man tagit fyra segrar och åkt på en förlust. Detta gör att laget har tolv poäng och ligger på en serieledning.

Den fjärde segern kom under fredagskvällen när man spelade hemma mot Hörby FF. En match som Hörby FF tog ledningen i när Fisnik Alaj satte 0-1 i den 19:e minuten. Men ledningen varade inte länge för enbart två minuter senare var det kvitterat i matchen när Robin Fors satte 1-1.

- Lite tillspetsat kan man säga att vi gjorde vår bästa match för i år, samtidigt som Hörby gjorde sin sämsta. Jag har sett dem tidigare och då har de varit betydligt bättre, sa Dösjöbros tränare Niklas Söderström till sydsvenskan.se och fortsatte.

- Sedan chansade de lite på slutet och då fick vi ett par enkla mål. Vi gjorde en gedigen försvarsinsats samtidigt som vi hade ett effektivt anfallsspel.

I den 31:e minuten satte man 2-1 genom Jakob Gustafsson. I andra halvlek gjorde Robin Fors två mål och Daniel Kembro satte 5-2 i den 89:e minuten. Fitim Zeneli gjorde ett reduceringsmål i den 72:e minuten, men det hjälpte inte.

Hörby FF ligger på en sjätteplats med sju inspelade poäng.

Taggad under

Fotbollskåne

Skicka in dina tips till Fotbollskåne:

mail:

 

Silly Season