Fastighetsägaren begär BW90 i konkurs

Fastighetsägaren begär BW90 i konkurs
10 maj
2017

BW90 har 45 000 kronor obtalada, nu begär fastighetsägaren RBW förvaltning HB i Landskrona klubben i konkurs.

 

BW90 har haft det jobbigt under de två senaste säsongerna. Förra säsongen trillade man ur division två och inledningen av årets serie har inte börjat på bästa sätt. Efter fyra spelade omgångar har man inte tagit någon seger och har en målskillnad på 1-15.

Nu kommer det uppgifter om att fastighetsägaren RBW förvaltning HB i Landskrona begär klubben i konkurs då BW90 inte har betalat sin hyra för omklädningsrum och klubbhus, som ligger i anlutning till idrottsplatsen. Beloppet det handlar om är 45 000 kronor uppdelade i två olika fakturor.

Nu har RBW förvaltning HB valt att vända sig till Ystad tingsrätt med begäran om att sätta BW90 i konkurs, då bland annat dessa två obetalda fakturor inte är betalda än.

Tidigare har BW90 haft ekonomiska problem. Förra året avslog Sjöbo kommunstyrelse BW90:s ansökan om föreningsstöd för klubbens anläggning. Då hade Sjöbo kommun redan betalat ut 150 000 kr i förskott,. En summa som BW90 skulle betala tillbaka, vilket dem inte i dagsläget har gjort. Nu har kommunen vänt sig till Inkassobolag för att få in den summan.

Taggad under

Fotbollskåne

Skicka in dina tips till Fotbollskåne:

mail:

 

Silly Season