Poya Ghanbari klar för Prespa Birlik

Poya Ghanbari klar för Prespa Birlik Foto: prespabirlik.se
15 feb
2017

20-årige yttermittfältaren Poya Ghanbari är Prespa Birliks senaste nyförvärv. Han kommer senast från Norrby IF.

 

Prespa Birlik har hittils gjort klart med femton nya spelare. Senaste nyförvärvet är den 20-årige yttermittfältaren Poya Ghanbari som senast spelade i Norrby IF.

Poya Ghanbari har tidigare spelat i klubbar som IF Elfsborg och Örgryte IS. Under sin tid i Elfsborg bröt Ghanbari sin fot och var borta från fotbollen under en period. Inför säsongen 2013 flyttade Ghanbari till Örgryte där han spelade i tre år, innan det blev Norrby IF.

– PB är en klubb som jag kände till redan när jag bodde i Borås och nu när jag väl flyttade till Malmö var det den enda klubben jag ville spela för, säger Poya Ghanbari till prespabirlik.se och fortsätter.

– Jag skadade korsbandet och var tvungen att operera mig, det har varit en tuff tid men nu har jag tränat med Prespa ett par veckor och allt känns jättebra. Det är en målmedveten klubb och här finns många duktiga och hungriga spelare. För min egen del tror jag att jag kommer fortsätta utvecklas här i PB, avslutar Poya Ghanbari.

Sportchefen Jerry Nilsson om Ghanbari.

- Poya är en väldigt kvick och irrationell lirare som haft lite otur med skador i sin karriär. Vi tror mycket på att detta är rätt omgivning för honom att vidareutvecklas i, säger Jerry Nilsson till prespabirlik.se.

Taggad under

Fotbollskåne

Skicka in dina tips till Fotbollskåne:

mail:

 

Silly Season