Almir Buhic tar över efter Hannu Sirviö i Prespa Birlik

Almir Buhic tar över efter Hannu Sirviö i Prespa Birlik
29 jun
2017

Hannu Sirviö lämnade Prespa Birlik under gårdagen. Nu står det klart att Prespa Birlik har gjort klart med Almir Buhic som tar över tränarrollen.

 

Hannu Sirviö blev inför säsongen klar för division två klubben Prespa Birlik. Igår meddelande klubben via sin hemsida att Sirviö och PB gick skilda vägar då Sirviö lämnade på grund av privata skäl.

Idag står det klart att klubben har gjort klart med en ny tränare. Det är den förre assisterande tränaren i FC Rosengård, Almir Buhic som tar över tränarrollen i Prespa Birlik. Almir Buhic lämnade Malmö City inför årets säsong för att bli assisterande i FC Rosengård.

– Det har varit ett par hektiska dagar och allting har gått mycket fort. Men vi är mycket nöjda med att vårt val till slut föll på Almir Buhic. Det är en kunnig och väldigt passionerad tränare som vill mycket och det passar in i den profilen som vi sökte, säger Prespa Birliks sportchef Jerry Nilsson till prespabirlik.se.

Almir Buhic säger följande till prespabirlik.se.

– Det är en fantastisk chans att få jobba med en klubb som Prespa Birlik. Jag hade egentligen tänkt ta det lugnt efter tiden i FC Rosengård men när dem ringde och ställde frågan så fanns det inte mycket att tänka över, säger Almir Buhic och fortsätter:

– Jag har följt Prespa Birlik i flera år och jag vet vilket driv och engagemang det finns här. Alla brinner för klubbens bästa och vi har en mycket spännande höst framför oss.

Taggad under

Fotbollskåne

Skicka in dina tips till Fotbollskåne:

mail:

 

Silly Season