Andra raka för Eskilsminne IF

Andra raka för Eskilsminne IF
03 jun
2017

Eskilsminne IF tog sin andra raka seger när man på hemmaplan besegrade IS Halmia med 3-2. Ett resultat som gör att man ligger kvar i toppen.

 

Det blev stor dramatik i slutet av matchen när Eskilsminne IF tog emot IS Halmia under fredagskvällen.

Hemmalaget tog i den åttonde minuten ledningen i matchen när Oliver Åkerman satte 1-0. En ledning som försvann i den 22:e minuten när Isak Petersson kvitterade i matchen. Ett resultat som höll sig till halvtidsvilan.

Sex minuter in i andra halvlek tar Eskilsminne ledningen på nytt när Oliver Åkerman gör sitt andra mål för dagen och 2-1 till hemmalaget. Matchen var jämn mellan lagen och det skapades en del målchanser. Kvitteringen kom i den 78:e minuten när Per Gulda sätter 2-2.

Med ett par minuter kvar av matchen får IS Halmia en straff. Men Eskilsminnes målvakt Anton Olsson stod för en dubbelräddning och räddade sitt lag. Minuterna senare avgjorde Filip Ottosson matchen när han sätter 3-2 via en frispark som gick direkt i mål.

– Jag tror de väntade sig ett inlägg, men Filip körde en luring, säger assisterande tränaren Slavik Jevtushenko till hd.se och fortsätter.

– Halmia är ett bra lag. De har dessutom några individuellt skickliga spelare.

Eskilsminne IF ligger kvar i toppen av tabellen och ligger just nu på en serieledning med 19 poäng. Tvåan och trean har lika många poäng men en match mindre spelad.

Taggad under

Fotbollskåne

Skicka in dina tips till Fotbollskåne:

mail:

 

Silly Season