Lunds BK vann stort mot Hässleholms IF

Lunds BK vann stort mot Hässleholms IF
23 apr
2017

Lunds BK vann stort på Klostergårdens IP när Hässleholms IF kom på besök. Matchen slutade hela 5-1.

 

Lunds BK har fått en bra öppning av årets Div 2 Östra Götaland. När man under lördagen vann hemma mot Hässleholms IF tog man säsongens andra seger och är fortfarande obesegrade. Man har även en oavgjord match i bagaget.

Hemmalaget tog redan i den åttonde minuten ledningen i matchen när Admir Osmancevic satte 1-0. Lund utökade sin ledning i den 30:e minuten när Martin Johansson satte 2-0.

Bara fem minuter in i andra halvlek utökade Lunds BK sin ledning när Victor Wernersson satte 3-0. Knappt 20 minuter senare var det reducerat i matchen när Joel Wedenell satte 3-1. Men det räckte inte för Hässleholm idag, för väl i den 77:e satte Victor Wernersson 4-1 och knappt fem minuter senare satte Mårten Nordbeck 5-1.

– Vi var lite oroliga i och med att vi bara fick utdelning på två chanser i första, men när vi gjorde 3–0 deppade Hässleholm ihop rätt rejält, konstaterade Lundatränaren Stefan Jansson till sydsvenskan.se och fortsätter.

– Jag vill ändå ge lite extra plus till Admir Osmancevic som varit skadad men kom in och gjorde en väldigt bra match. Kul att se.

Taggad under

Fotbollskåne

Skicka in dina tips till Fotbollskåne:

mail:

 

Silly Season