Sixten Mohlin fortsätts lånas ut till Kristianstad FC

Sixten Mohlin fortsätts lånas ut till Kristianstad FC
15 dec
2016

Sixten Mohlin har under säsongen 2016 varit utlånad till Kristianstad FC från Malmö FF. Nu står det klart att utlåningen förlängs.

 

Sixten Mohlin blev inför säsongen 2015 utlånad till Västerås SK från Malmö FF. Men redan efter ett halvår blev det klart att Mohlin inte riktigt trivdes i Västerås och flyttade hem till Skåne. Där blev han istället utlånad till Kristianstad FC i division ett. 

Nu står det klart att Sixten Mohlin fortsätter i Kristianstad FC. I veckan skrev en förlängning av utlåningsavtalet på mellan Kristianstad FC och Malmö FF. 

– Vi har gjort klart med Sixten och Malmö och det blir under samma förutsättningar som förra året. Vi är väldigt tacksamma att Malmö låter oss låna honom till en vettig peng, säger KFC:s sportchef Anders Swahn till Kristianstad FCs hemsida och fortsätter.

– Sixten var och kommer att vara även den här säsongen uttalad förstemålvakt. Han gjorde stora framsteg under säsongen och han är fortfarande en ung och utvecklingsbar målvakt. Vi tror att han kommer att utvecklas vidare under kommande säsong, säger Anders Swahn.

Taggad under

Fotbollskåne

Skicka in dina tips till Fotbollskåne:

mail:

 

Silly Season