Ingen förlängning för Mikael Dahlgren i BoIS

Ingen förlängning för Mikael Dahlgren i BoIS Foto: landskronabois.com
11 nov
2016

Mikael Dahlgren som under året har varit lagkapten i Landskrona BoIS får lämna klubben. Nu riktar han stor kritik mot klubben angående hans behandling. 

 

Den 32-årige försvarsspelaren och lagkapten i Landskrona BoIS, Mikael Dahlgren, får efter två säsonger i klubben lämna. Anledningen ska vara att laget tränare Agim Sopi vill föryngra och ge Dennis Olofsson chansen som högerback.

Nu är Dahlgren kritisk till beslutet och berättar i en intervju med HD.se hur missnöjd han är med behandlingen. 

– Jag har haft en dialog med Agim Sopi (huvudtränare) i flera månader och han har sagt att jag är en av de viktigaste spelarna, och senast i torsdags hade jag ett möte med honom och styrelsen och då sa Agim till mig, öga mot öga, att jag var en av de viktigaste spelarna att skriva på, säger Dahlgren till HD.se.

Under torsdagen kom beskedet för Dahlgren att han inte skulle få förlängt i klubben. Något som han hade förväntat sig.

– Jag förväntade mig att få ett kontraktsförslag och jag var dunderinställd på att komma till en lösning. När Agim och Munck (ordföranden) och Condrup (vice ordföranden) berättade att jag inte skulle få nytt kontrakt blev jag chockad. De sa "vi vill inte ha dig kvar, vi ska satsa på yngre spelare". Jag fick en käftsmäll. Jag har aldrig blivit så lurad, säger Mikael Dahlgren till HD.se och fortsätter.

– Nu kör Condrup sitt race, och vår ordförande bara hakar på. Agim vet jag inte varför han har lurat mig så här. Jag har haft ett år med honom där jag har varit lagkapten och vi har haft en helt fantastisk relation, han är den störste boven gentemot mig, avslutar Dahlgren. 

Taggad under

Fotbollskåne

Skicka in dina tips till Fotbollskåne:

mail:

 

Silly Season