Mohamed Ramadan stannar i FC Rosengård

Mohamed Ramadan stannar i FC Rosengård
05 jan
2017

Mohamed Ramadan valde i höstas att säga upp sitt kontrakt med FC Rosengård. Nu står det klart att han väljer att stanna i klubben.

 

Mohamed Ramadan vann bland annat skytteligan med sina 25 mål i division två och var en viktig faktor att laget tog sig till ettan. När tränaren Malik Sesay fick lämna klubben valde anfallaren att avbryta sitt kontrakt. Anledningen till detta var att han ville veta vem som skulle träna laget innan Ramadan bestämde sig.

Efter intresse från bland annat utlandet valde Ramadan att stanna i Sverige och under torsdagen blev det klart att anfallaren fortsätter i FC Rosengård under 2017.

- Han hörde av sig förra veckan och ville stanna och det var på hans initiativ att det blev ett så långt avtal som tre år, berättar FC Rosengårds VD och herrlagets sportchef Amir Poursamad till skanesport.se och fortsätter.

- Han sa upp kontraktet i höstas med hänvisning till att han först ville veta vem som skulle träna laget. Det har dock aldrig varit någon dramatik och sanningen är att vi hela tiden haft ett bra förhållande till varandra.

Taggad under

Fotbollskåne

Skicka in dina tips till Fotbollskåne:

mail:

 

Silly Season