Sten-Inge Fredin avgår från Ängelholms FF

Sten-Inge Fredin avgår från Ängelholms FF
01 nov
2016

Ängelholms FF är redan klara för division ett. Nu står det klart att klubbens ordförande Sten-Inge Fredin väljer att avgå från sin post och gör detta omedelbart.

 

Sedan tidigare står det klart att Ängelholms FF får lämna Superettan och spelar i division ett nästa säsong. Idag står det klart att klubbens ordförande Sten-Inge Fredin väljer att avgå från sin post. Detta väljer han att göra omgående, berättar hd.se.

– Jag har meddelat valberedningen att jag hoppar av. Ska jag vara ärlig tycker jag att det vore rätt att avisera att hela styrelsen lämnar – och att få in en ny styrelse direkt. Det första på listan borde vara att utse en ny sportchef, säger Sten-Inge Fredin till hd.se och fortsätter.

– Jag har berättat att jag avgår omgående, men valberedningen får möjlighet att hitta en ny ordförande. Jag kommer att vara en del i paketet och sitta med i vissa möten framöver tills vi vet exakt hur det kommer att se ut.

Rubrikerna har varit många i Ängelholms FF denna säsong. I somras meddelade man att klubben var nära konkurs och valde då att sänka spelarnas löner med 20%, vilket räddade klubben då. Nästa säsong kommer laget att spela i division ett, och frågan är vilket lag som Ängelholm kommer ställa upp med. I dagsläget så är det 18 spelarkontrakt som kommer att löpa ut efter säsongen.

Taggad under

Fotbollskåne

Skicka in dina tips till Fotbollskåne:

mail:

 

Silly Season