Jonas Thern ny i Landskrona BoIS tränarstab

Jonas Thern ny i Landskrona BoIS tränarstab Foto: landskronabois.com
08 nov
2016

Det står nu klart att Jonas Thern kommer att kliva in i Landskrona BoIS ledarstab. Staben består nu av Agim Sopi, Håkan Svensson och Jonas Thern.

 

Landskrona BoIS var bara poäng från att kvala upp till Superettan denna säsong. Men så blev inte fallet och laget får ladda om inför nästa säsong. I dag står det klart att man på deltid har anställt en av Sveriges bästa fotbollsspelare genom tiderna, nämligen Jonas Thern. 

Thern kommer att ingå i tränarstaben och kommer även ha en roll i BoIS ungdomsverksamhet när det gäller utbildningar och stöd till ledare. Till Agim Sopis sida kommer inte bara Thern stå utan även Håkan Svensson som tar rollen som assisterande tränare. Thern och Svensson har under en senare tid arbetat tillsammans. Svensson har spelat i klubbar som AIK, Elfsborg, Häcken och Malmö FF.

– Vi är mycket glada att vi har kunnat knyta till oss Jonas Thern och Håkan Svensson. De tillför ett ledarskap och stort fotbollskunnande och tillsammans med Agim Sopi bildar de ett lag, som vi tror kommer att föra Landskrona BoIS tillbaka till elitfotbollen, säger klubbens ordförande Gabriel Munck till landskronabois.com.

Taggad under

Fotbollskåne

Skicka in dina tips till Fotbollskåne:

mail:

 

Silly Season