BoIS tappade viktiga poäng i toppen

BoIS tappade viktiga poäng i toppen
02 okt
2016

Landskrona BoIS såg ut att vinna matchen mot FC Trollhättan men i den 90:e minuten kom kvitteringen av Josef Daoud  i Trollhättan.

 

1526 blev publiksiffran när Landskrona BoIS under söndagseftermiddagen tog emot FC Trollhättan på Landskrona IP. En match som slutade oavgjort, nämligen 2-2, och i och med detta tappar BoIS mark i toppstriden.

Första halvlek var inget att hurra över. Det var tempolöst och lagen skapade inte mycket farliga chanser. Men väl i den 38:e minuten kom Rasmus Alm fri och kunde enkelt rulla in 1-0 bakom  Markus Mäkinen i Trollhättans mål.

Kvarten in i andra halvlek kvitterade FC Trollhättan när Andreas Schmidt via en försvarsspelare i BoIS skickar bollen i mål via frispark. Amr Kaddoura blev ställd i BoIS-målet och hade ingen chans på bollen.

Andra halvlek bjöd på både heta chanser och milda tempoväxlingar. I den 83:e minuten tog BoIS återigen ledningen när Thierry Zahui satte 2-1. Och vilket mål det blev. Från frispark satte han bollen i mål via ribban, helt klart årets mål på Landskrona IP.

När de 1526 åskådarna på Landskrona IP skulle närma sig toppen av Div 1 Södra så kom det oväntade. För i den 90:e minuten fick Josef Daoud chansen och tog den och satte 2-2. Stort jubel i Trollhättan medan en besvikelse lös upp i BoIS-spelarna.

Nej, detta var inte BoIS bästa match. Man har nu sex poäng upp till Östers IF på kval.

Taggad under

Fotbollskåne

Skicka in dina tips till Fotbollskåne:

mail:

 

Silly Season