Malmö FF tog i den fjärde omgången emot Djurgårdens IF på Swedbank Stadion inför 19 074 åskådare. En match som Malmö vann med 3-2.

Comments ()

Malmö FF tog tre enkla poäng hemma på Swedbank Stadion mot GIF Sundsvall. Matchen slutade 2-0 till Malmö. 

Comments ()

Malmö FF fick oavgjort i premiären mot IFK Göteborg. Pawel Cibicki blev Malmös räddning.

Comments ()

Malmö FF är Skånes enda lag i Allsvenskan denna säsong. Se hur Malmö FF har haft det under vintern med nyförvärv och spelarförluster.

Comments ()

Erik Andersson lånas ut till Trelleborgs FF med omedelbar verkan. Låneavtalet sträcker sig över säsongen 2017.

Comments ()

Svensk Elitfotboll (SEF) har ingått en överenskommelse med Discovery Networks Sweden och tilldelat bolaget de exklusiva sändningsrättigheterna till Allsvenskan och Superettan från 2020 till och med 2025. Sveriges hetaste ligor kommer i framtiden därmed att ses i Kanal 5 och Eurosport samt på Eurosport Player.

Comments ()

Experterna har sagt sitt - det blir Malmö FF eller IFK Norrköping som lyfter Lennart Johanssons-pokal i november. Svårast att hålla sig kvar i Allsvenskan blir det för Sirius och Jönköpings Södra.

Comments ()

Malmö FF och Franz Brorsson har kommit överens om en kontraktsförlängning. Det nya kontraktet gäller till och med 2020.

Comments ()

Supportrarnas banderoll med texten ”Vinnarkulturen sitter i betongen – i år tar vi guld för tjugonde gången” mötte Malmö FF:s nye tränare Magnus Person och spelarna på årets första träning på Malmö IP i januari.

Comments ()

Årets matchtröja har en unik och elegant design som är specifikt framtagen för Malmö FF. Tröjan levereras av av MFF:s dräktleverantör PUMA och finns till försäljning från och med idag, den 3 mars, i vår webbshop och imorgon, den 4 mars, i MFF Shopen och i Intersportbutikerna: Emporia, Mobilia och Bernstorp i Malmö samt Härlöv i Kristianstad.

Comments ()

300x250

http://fotbollsportalen.com/

Silly Season