Så ser MFF:s nya matchtröja ut

Så ser MFF:s nya matchtröja ut Foto: MFF.se
04 mar
2017

Årets matchtröja har en unik och elegant design som är specifikt framtagen för Malmö FF. Tröjan levereras av av MFF:s dräktleverantör PUMA och finns till försäljning från och med idag, den 3 mars, i vår webbshop och imorgon, den 4 mars, i MFF Shopen och i Intersportbutikerna: Emporia, Mobilia och Bernstorp i Malmö samt Härlöv i Kristianstad.

 

Årets matchtröja har en unik och stilren design som på framsidans centrala yta pryds av konturer från Malmö FF:s emblem. Den låga kragen och ärmsluten bryter av i vitt, vilket enhetligt matchar namn- och nummertryck på tröjans baksida.

Matchtröjan är gjord av lättvikts- och funktionsmaterial, så kallad DryCell, som håller tröjan torr och transporterar bort svett. Passformen är normal och något kortare än förra årets modell, vilket gör den ypperlig att bära för både spelare och supportrar.

– Den nya matchtröjan är perfekt för Malmö FF. Den är klassisk och nyskapande på samma gång. Det känns definitivt som rätt tröja för att nå nya framgångar, säger Markus Rosenberg, lagkapten Malmö FF.

Matchtröja på en ny nivå

Årets matchtröja är den första att lanseras sedan Malmö FF och PUMA i höstas tecknade ett nytt flerårsavtal som betyder att samarbetet lyfts till en ny nivå, där MFF tar plats tillsammans med PUMA:s övriga europeiska toppklubbar.

– Vi är otroligt stolta över årets hemmatröja och det känns stort att lansera en tröja som är framtagen enkom för Malmö FF och supportrarna, säger Rutger Hagstad, Head of Marketing på PUMA.

Precis som tidigare kommer Malmö FF att spela med dräktpartnern Volkswagens klassiska runda logga på bröstet.

Första matchen där spelarna kommer att bära tröjan blir på söndag i mötet med Rosenborg BK på Swedbank Stadion med matchstart klockan 15:00.

Matchtröjan finns i storlekarna 104-4XL. Barnstorlekarna kostar 599 kronor och vuxenstorlekarna 749 kronor.

 2017 03 03 pressbild1

Text och bild hämtat från MFF:s pressmeddelande.

Taggad under

Fotbollskåne

Skicka in dina tips till Fotbollskåne:

mail:

 

Silly Season