Det är just nu uppehåll i de flesta serier i Skåne. Här kommer lite halvtidsstatistik från Div 4.

Comments ()

Se nyförvärv, spelarförluster och resultat från träningsmatcher från lagen i DA Div.4 Nordöstra.

Comments ()

Se nyförvärv, spelarförluster och resultat från träningsmatcher från lagen i DA Div.4 Nordvästra.

Comments ()

Se nyförvärv, spelarförluster och resultat från träningsmatcher från lagen i DA Div.4 Södra.

Comments ()

Under söndagen spelades de sista matcherna i damernas division fyra, så slutade de fyra serierna.

Comments ()

Följ Fotbollskånes artikelserie där vi under försäsongen kommer att presentera de nyförvärv och spelarförluster som har hänt runt om i klubbarna. I denna artikel kommer ni kunna ta del av det som har hänt i DA Div.4 Nordöstra.

Comments ()

Följ Fotbollskånes artikelserie där vi under försäsongen kommer att presentera de nyförvärv och spelarförluster som har hänt runt om i klubbarna. I denna artikel kommer ni kunna ta del av det som har hänt i DA Div.4 Mellersta.

Comments ()

Följ Fotbollskånes artikelserie där vi under försäsongen kommer att presentera de nyförvärv och spelarförluster som har hänt runt om i klubbarna. I denna artikel kommer ni kunna ta del av det som har hänt i DA Div.4 Södra.

Comments ()

Följ Fotbollskånes artikelserie där vi under försäsongen kommer att presentera de nyförvärv och spelarförluster som har hänt runt om i klubbarna. I denna artikel kommer ni kunna ta del av det som har hänt i DA Div.4 Nordvästra.

Comments ()

Trelleborgs FF:s herrlag gick upp i superettan efter ha vunnit division ett. Nu står det klart att man startar ett damlag som har sikte på Elitettan.

Comments ()

Silly Season