Förslag till seriesammansättning - Damer division 2 Götaland 2017

Förslag till seriesammansättning - Damer division 2 Götaland 2017
25 okt
2016

Till tävlingssäsongen 2017 får division 2 damer i Götaland ett nytt format som de nio distrikten (SDF) i Götaland arbetat fram.

 

Vi kommer i Götaland att spela i åtta tolvlagsserier, vilket innebär att alla seriesegrare går upp i division 1 på de åtta ingångar som Götaland har. Detta nya förfarande ersätter det kvalspel som bestod av fyra kvalgrupper innehållande seriesegrarna och bästa tvåa i Skåne, dvs kvalet till damer division 1 stryks och tas bort från tävlingsbestämmelserna. Götalandsdistrikten har nu sammanställt det första förslaget till seriesammansättning för ”nya” division 2. De 96 deltagande lagen har placerats in i de åtta serierna, som nu blir distriktsövergripande. I arbetet med serieförslaget förutsätter distrikten att de lag som är kvalificerade för division 2 kommer att ta sina platser om man inte meddelat annat till sitt distrikt.

Sydvästra
1. Billesholms IK
2. Eskilsminne IF
3. FC Hessleholm
4. Glumslövs FF
5. Hittarps IK
6. IK Centern
7. Kullabygdens DFF
8. Kvibille BK
9. Laholms FK
10. Trönninge IF
11. Västra Karups IF
12. Älmhults IF

Södra
1. BK Höllviken
2. Dösjöbro IF
3. Fjälkinge IF
4. Hörby FF
5. IFK Trelleborg
6. IK Wormo
7. Lunds BK
8. Lunds SK
9. Näsums IF
10. Södra Sandby IF
11. Uppåkra IF
12. Österlens FF

Berörda föreningar har fått ovan förslag och kan komma med ett yttrande innan den 1:e november. Distrikten sammanställer sedan gemensamt de yttranden som kommit in och går igenom dessa vid en videokonferens den 7 november. Ett definitivt serieförslag presenteras sedan för den Götalandskonferens som genomförs med distriktens styrelser den 11-12 november. Det slutliga beslutet om seriesammansättningen fattas sedan av Svenska Fotbollförbundets representantskap den 25 november.

Fotbollskåne

Skicka in dina tips till Fotbollskåne:

mail:

 

Silly Season