FC Rosengård föll i första matchen mot Barcelona

FC Rosengård föll i första matchen mot Barcelona Foto: Micke Dahl / lomimedia.nu
23 mar
2017

FC Rosengård lyckades inte göra mål på FC Barcelona under onsdagens kvartsfinal i Champions League. Matchen slutade 1-0 till Barcelona. 

 

5037 åskådare blev den officiella publiksiffran på Malmö Idrottsplats under onsdagskvällen när FC Rosengård tog emot FC Barcelona i den första kvartsfinalen av Champions League.

Det var en chanslös match som åskådarna på Malmö IP fick se. FC Rosengård och Marta hade i den elfte minuten ett bra läge att göra mål på, men sköt i stället utanför. Bägge lagen bjöd på chanser, men inte heta nog för att göra mål på.

Men väl i den andra tilläggsminuten av första halvlek så lyckas Barcelona få in bollen bakom Zecira Musovic. Det var Emma Berglund som tappar boll i målområdet och bollen når tillslut Leila Ouahabi som enkelt kunde rulla in bollen i mål.

Lotta Schelin drabbades strax innan halvtidsvilan av en smäll i högra benet och fick utgå. Enligt uppgifter efter matchen kan det vara så allvarligt att hon missar returen om en vecka.

Andra halvlek bjöd inte på något speciellt farligt framför mål. FC Rosengård satsade offensivt och försöka få in ett kvitteringsmål, men man lyckades aldrig få bollen på mål.

Fördel för FC Barcelona när returen spelas den 29:e mars på Mini Estadi.

Taggad under

Fotbollskåne

Skicka in dina tips till Fotbollskåne:

mail:

 

Silly Season