LB07 nära allsvenskan efter storseger

LB07 nära allsvenskan efter storseger
02 okt
2016

Malmö är på väg att få ett nytt lag i damallsvenskan nästa säsong. LB07 vann med hela 7-1 hemma mot Sundsvalls DFF och har åtta poäng ner till tvåan.

 

IF Limhamn Bunkeflos damer är på väg upp i damallsvenskan. Med fyra omgångar kvar av Elitettan har man grepp om serien. När laget under söndagseftermiddagen tog emot Sundsvalls DFF på Limhamns IP kom säsongens 18:e seger.

Men det var gästerna som tog ledningen i matchen. Redan efter sex minuter satte Amanda Månsson 0-1 för Sundsvall. Men efter det vände LB07 matchen helt. När domaren blåste av matchen hade LB07 gjort sju mål. Målskyttar i matchen blev Mia Persson x3, Olivia Welin x2, Anna Welin och Michaela Johnsson.

– Vi fick i ordning på taktiken och efter första tio så var det lugnt. Sedan var det lite svårt att tända till efter 4-1 i halvtid, men ändå gjorde vi tre mål i andra. Det är ju rätt bra, sa Mia Persson till Skånska Dagbladet.

Som sagt, fyra matcher kvar och åtta poäng ner till tvåan, det ska mycket till om man tappar den allsvenska platsen nästa säsong.

Taggad under

Fotbollskåne

Skicka in dina tips till Fotbollskåne:

mail:

 

Silly Season